ΚοινωνίαΧαλκιδική

ΟΦΚΑΘ Μια Νέα Βάση Ετοιμότητας στη Σάρτη Σιθωνίας

Αγιασμός και Αιμοδοσία για τα μέλη της ΟΦΚΑΘ Σάρτης που δεν ξέχασαν και την αιμοδοσία που γίνονταν χθες για την ενορία της περιοχής  και αρκετοί εθελοντές-ιες έδωσαν με χαμόγελο λίγο από τον χρόνο τους....

Έγινε χθες ο Αγιασμός των νέων γραφείων και Βάσης Ετοιμότητας της ΟΦΚΑΘ στην Σάρτη.

Η Νέα Βάση Ετοιμότητας στη Σάρτη στήθηκε με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία και των 33 μελών της ομάδος, οι οποίοι ήταν παρόν και φρόντισαν μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια του Αγιασμού.

Στον Αγιασμό των γραφείων της εθελοντικής ομάδας παραβρέθηκαν για τον Δήμο Σιθωνίας ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας , για την κοινότητα ο κ.Σπανός Μιχάλης που η συμβολή του ήταν καθοριστική ,ο διοικητής του κλιμακίου Ν. Μαρμαρά κ.Ζάκης Ιωάννης, για την ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής ο κ. Τσάτσαρος Γεώργιος και ο πρόεδρος της ομάδας ”Δραγουντέλι” που επιβεβαιώνει την πολύ καλή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους οι εθελοντικές ομάδες Χαλκιδικής.

Στον αγιασμό των γραφείων παρέστησαν ακόμη το Δ.Σ του Ο.Φ.Κ.Α.Θ που ήρθε από την Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην χαρά των στελεχών της Χαλκιδικής που απέκτησαν μια νέα βάση και στη Σάρτη.


Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά κάθε απόγευμα για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει τα στελέχη ή ακόμα θελήσει να πιεί έναν καφέ με την παρέα των εθελοντών .

Πηγή: ΟΦΚΑΘ

Tags

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close