Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζεται το πρόγραμμα παρουσίασης βιβλίων και συγγραφέων που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2017 ο χώρος βιβλιοπαρουσιάσεων της Δημοτικής βιβλιοθήκης Πολυγύρου γέμισε ασφυκτικά από το κοινό που ήθελε να γνωρίσει τη συγγραφέα, Γλυκερία Κακούρη, και το βιβλίο της «Έδωσα υπόσχεση».


Το βιβλίο παρουσίασαν: η συγγραφέας, Γλυκερία Κακούρη, η Διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου, Θεανώ Βασιλειάδου, και ο εκδότης, Αχιλλέας Τριαντόγλου.
«

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου αποτελεί χώρο γνώσης, έκφρασης, δημιουργίας και πολιτισμού. Το πρόγραμμα βιβλιοπαρουσιάσεων που έχουμε ετοιμάσει στοχεύει στη γνωριμία του κοινού με το βιβλίο, τις καινούριες εκδόσεις και τους συγγραφείς. Πρόκειται για μια σειρά «φιλικών συναντήσεων» για τον κόσμο, που επιθυμεί να συζητήσει με τον εκάστοτε φιλοξενούμενο συγγραφέα και τους ειδικούς προσκεκλημένους, να μάθει για τις σκέψεις τους, τη ζωή τους και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι ίδιοι οι δημιουργοί τον εαυτό τους και την τέχνη τους.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στην αρχή αυτής της νέας μας προσπάθειας έχουμε τη στήριξη ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο και ελπίζουμε κατά τις επόμενες βιβλιοπαρουσιάσεις το ενδιαφέρον όλων να γίνει μεγαλύτερο» τόνισε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου.

Η επόμενη εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στις 23/11/2017, στις 19:00. Πρόκειται για το βιβλίο «Το μερτικό των αγγέλων» της Μάρθας Πατλάκουτζα από τις εκδόσεις ΕΞΗ.