Ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής και τα μέλη του,  με δημοσίευση τους στα κοινωνικά δίκτυα  με φωτογραφίες και λίγα λόγια μας έδωσαν μια εικόνα από την υπέροχη βραδιά προς τιμή του Νίκου Καζαντζάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με τίτλο «Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική», …

Πολύγυρος, Με επιτυχία η εκδήλωση για τον Καζαντζάκη!!!
Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη από το πλούσιο λογοτεχνικό και ποιητικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη απόλαυσε το κοινό το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε όσους πήραν μέρος στην εκδήλωση «Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική», την οποία οργάνωσαν ο Δήμος Πολυγύρου και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», η Δ/νση Α΄/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής, η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Ν. Καζαντζάκη και ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής «Ν. Καζαντζάκης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Έτους Καζαντζάκη».

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΞΑΣΤΕΡΙΑ”ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΜΑΣ .

Πηγή: Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής