Η Μικτή Χαλκιδικής (Παίδων και Νέων) υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Δράμας σήμερα(8/11) στο ενωσιακό γήπεδο Καλυβών ”Ανδρέας Καλατζής”.

Αμφότερες οι ομάδες του νομού μας γνώρισαν τις ήττες. Οι Παίδες ηττήθηκαν με 0-5 ενώ οι Νέοι με 0-4. Θετική η προσπάθεια των ομάδων που πάλεψαν, όπως κάθε φορά, τα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των Νέων που θα μπορούσαν να προηγηθούν αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατήρι και από το φάουλ του Δάνδαλη κατέληξε στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη δεν ήταν εξίσου θετική για τη Χαλκιδικής καθώς μετά το γρήγορο 2-0 τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Δραμινούς που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι στο 0-4.

Η προσπάθεια και η σωστή δουλειά θα συνεχιστεί στις Μικτές του νομού μας και σίγουρα ο κόπος και η δουλειά θα έχει ανταμοιβή.

Ενδεκάδα Μικτής Χαλκιδικής Νέων (Νεοφώτιστος – Κουτσουρές): Μιλτιάδης, Κοντογιάννης, Παπαγεωργίου, Κουκοτρίγκας, Κωτάκης, Βαλάσης, Ντεβετζής, Ρεβενικιώτης, Βαλαχής, Ματάμης, Δάνδαλης.

Αλλαγές: Μουρμούρης, Κουτρουμάνης, Στεργιανός

Κράτα το