Συνεφιασμένος και βροχερός για σήμερα Σάββατο  ο καιρός…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Για σήμερα Σάββατο   στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής περιμένουμε ασθενή βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς και Νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Συννεφιασμένος και βροχερός θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιο-Ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Νότια  διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Για σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη , αναμένονται βροχές όλο το 24ωρο  , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους και ανατολικούς  ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Πηγή: EMY-METEO