ΑθλητικάΧαλκιδική

Μεταγγίτσι σαν… θύελλα

Πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής διανύει στο πρωτάθλημα η Θύελλα Μεταγγιτσίου

Η Θύελλα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας Χαλκιδικής – βόρειο όμιλο – έχοντας μάλιστα το αήττητο με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε και συνεχίζει το πρωτάθλημα το Μεταγγίτσι καθώς βρίσκεται από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές στις υψηλές θέσεις του πίνακα και εδώ και λίγες ημέρες «κατοικεί» μόνο στην κορυφή.

Αν και είναι ακόμη νωρίς, κανείς δεν αποκλείει το γεγονός, αν η Θύελλα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, να πανηγυρίσει μια ιστορική άνοδο στην Α’ κατηγορία του νομού.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close