Μακεδονία

Συνεφιασμένος και βροχερός και για σήμερα Τρίτη ο καιρός…

Με την «Ευρυδίκη» να πλησιάζει...Βροχερός και Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τις παραλίες, αλλά και στα ορεινά της Χαλκιδικής για σήμερα , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς...

η «Ευρυδίκη», όπως ονομάστηκε από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα επηρεάσει τη χώρα μας τις επόμενες πέντε ημέρες (έως και την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου).
Ήδη στην Αττική, τα έντονα φαινόμενα έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς από το πρωί της Δευτέρας ισχυρές καταιγίδες πλήττουν το Λεκανοπέδιο.
Αναλυτικά…
Σήμερα Τρίτη (14/11/2017) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα να αναμένονται σε περιοχές της Πελοποννήσου και αργότερα στη Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία.
Σύμφωνα με το meteo.gr, το τριήμερο Τετάρτης – Παρασκευής (15-17/11/2017) διαδοχικές διαταραχές, οφειλόμενες σε έντονη αστάθεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα, θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας, αλλά είναι ακόμα αρκετά νωρίς ώστε να υπάρχει σαφέστερη εικόνα των περιοχών που θα επηρεαστούν περισσότερο.

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Για σήμερα Τρίτη στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής περιμένουμε νεφώσεις και αραιές βροχοπτώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς και Βορειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την συνέχεια των βροχοπτώσεων με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Συννεφιασμένος, με βροχοπτώσεις και υψηλά ποσοστά υγρασίας θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους Ανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Για σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη , θα έχουμε υψηλά ποσοστά υγρασίας έως 90 % αναμένονται βροχές όλο το 24ωρο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close