ΚεντρικήΜακεδονίαΧαλκιδική

Έντονα βροχερός για σήμερα Τετάρτη ο καιρός…

θα βρέχει πάνω από τις παραλίες, αλλά και στα ορεινά της Χαλκιδικής για σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς...

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Για σήμερα Τετάρτη στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής περιμένουμε έντονες βροχοπτώσεις , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς  ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την συνέχεια των βροχοπτώσεων με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Ισχυρές  βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα έχουμε στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους Ανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα γίνουν πιο ισχυρά με ισχυρές βροχοπτώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Για σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη , θα έχουμε υψηλά ποσοστά υγρασίας έως 92 % και βροχές όλο το 24ωρο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους και ανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close