ΜακεδονίαΧαλκιδική

Έντονα βροχερός για σήμερα Πέμπτη ο καιρός…

ο καιρός θα είναι βροχερός, νεφελώδης, με ισχυρότατους θυελλώδεις άνεμους  σε όλη τη Χαλκιδικής για σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς...

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Για σήμερα Πέμπτη στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής περιμένουμε έντονες βροχοπτώσεις , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς θυελλώδεις Ανατολικούς & Βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την συνέχεια των βροχοπτώσεων με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα έχουμε στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς θυελλώδεις Ανατολικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν με ισχυρές βροχοπτώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Για σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη , θα έχουμε υψηλά ποσοστά υγρασίας έως 86 % και βροχές όλο το 24 ωρο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους και ανατολικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

Σχετικά άρθρα

Back to top button