ΑθλητικάΧαλκιδική

ΕΠΣΧ: Αναβολή τουρνουά

Δεν θα διεξαχθεί το τουρνουά παιδικών αγώνων που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 18/11

Εξαιτίας των κακών καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη Χαλκιδική αλλά και όλη τη χώρα και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και το Σαββατοκύριακο (18-19/11) η ΕΠΣΧ αποφάσισε να αναβάλει το τουρνουά μικρών ηλικιών του Σαββάτου (18/11).

Αναβολή του τουρνουά στα γήπεδα Στρατονίκης, Αφύτου, Νικήτης

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει την αναβολή των ποδοσφαιρικών τουρνουά μικρών ηλικιών που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στα γήπεδα Στρατονίκης, Αφύτου και Νικήτης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας για τον εκ νέου ορισμό των τουρνουά.

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close