ΑθλητικάΧαλκιδική

Πολύγυρος-Τρίγλια… το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής

Κρίσιμος αγώνας είναι προγραμματισμένος την Κυριακή (19/11) στο στάδιο της πρωτεύουσας

Η Νίκη υποδέχεται τον ΠΟΤ σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους καθώς φιλοξενούνται από μια ομάδα που φημίζεται για τη δυναμική της έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό της κρισιμότητας του αγώνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι στα έξι τελευταία παιχνίδια κόντρα στους πράσινους έχουν περάσει νικηφόρα μόνο μια φορά από τον Πολύγυρο.

Αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής και αν είναι ευνοϊκές οι καιρικές συνθήκες (αναμένεται την Κυριακή 19/11 να είναι) θα προσελκύσει πολλά βλέμματα.

Δυο πετυχημένα σωματεία

Νίκη Πολυγύρου και ΠΟ Τρίγλιας είναι από τα πιο πετυχημένα σωματεία στο νομό, βάσει τίτλων, καθώς έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από 30 τρόπαια.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close