ΑθλητικάΧαλκιδική

Ενός λεπτού σιγή στα γήπεδα της Χαλκιδικής (pics)

Η ΕΠΣΧ ανακοίνωσε πως θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τους πλημμυροπαθείς της Αττικής

Σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων από τις φονικές πλημμύρες αλλά και σε όσους ταλαιπωρούνται ακόμα από αυτές στην Αττική κρατήθηκε σε όλα τα γήπεδα της Χαλκιδικής, κάτι που θα γίνει και αύριο, καθώς είχε ανακοινωθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής λίγες ημέρες πριν.

Οι ομάδες και γενικότερα ο νομός θέλουν με αυτό το τρόπο να τιμήσουν τους συνανθρώπους που χάθηκαν στη Δυτική Αττική.

Αίτημα της ΕΠΟ

Μάλιστα, εκτός από τη Χαλκιδικής ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί σε όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις με αίτημα που έστειλε σε αυτές η ΕΠΟ.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close