Ο κ.Κώστας Κουτσουμούκης, ο ιδιαίτερα ικανός και δυναμικός δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας της Δημοτικής αρχής Νέας Προποντίδας θα είναι ο διάδοχος του ιατρού Μανώλη Μπέη στον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο κος Κουτσουμούκης προέρχεται από την Νέα Ποτίδαια ενώ έχει επιτυχημένη θητεία και ως πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής του Δήμου αναφορικά με τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία. Η πρόταση έγινε από τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Ως γνωστόν την προηγούμενη εβδομάδα,  ο ιατρός Μανώλης Μπέης έθεσε την παραίτηση του στην γραμματεία του Δημοτικού συμβουλίου προς έγκριση.

Οι ακριβείς λόγοι της παραίτησης είναι προσωπικοί αν και κατά τα φαινόμενα η κίνηση αυτή ουσιαστικά του δίνει την δυνατότητα πολιτικά να κινείται πιο αυτόνομα σε σχέση με πριν που είχε θέση εξουσίας.

Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Κουτσουμούκης θα αναλάβει καθήκοντα από τις 18 Δεκεμβρίου. Έως τότε καθήκοντα θα ασκεί ο αντιπρόεδρος κος Ταβλαρίδης καθώς η παραίτηση του κου Μπέη έγινε αποδεκτή.

Πηγή: halkidikipost