Αίθριος με αραιές νεφώσεις…ο καιρός για σήμερα Τετάρτη

  Ο καιρός στις παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής…

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τις παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τη Θεσσαλονίκη σήμερα, , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: EMY-METEO