ΑθλητικάΧαλκιδική

Το απόλυτο το Νεοχώρι

Ο Μέγας Αλέξανδρος συνεχίζει ακάθεκτος για την επιστροφή στην Β' κατηγορία

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας (ενιαίος όμιλος) ο Μέγας Αλέξανδρος Νεοχωρίου καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από 7 αναμετρήσεις το Νεοχώρι μετρά ισάριθμες νίκες και συνεχίζει ακάθεκτο την προσπάθεια για επιστροφή στη Β’ κατηγορία του νομού. Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει το σύλλογο με την μεγαλύτερη συγκομιδή που θα μπορούσε να έχει με 21 βαθμούς.

Πολύ καλές οι επιδόσεις του Νεοχωρίου

Το απόλυτο νικών μέχρι στιγμής έχει έρθει με τη βοήθεια τόσο της επιθετικής γραμμής όσο και της αμυντικής. Οι παίκτες του Νεοχωρίου έχουν 21 γκολ στο ενεργητικό τους – δεν είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος – ωστόσο διατηρούν τη καλύτερη άμυνα του ομίλου με 2 τέρματα παθητικό.

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close