Η Hannah και η Ιόλη Μυτιληναίου από τις αρχές Οκτώβρη έως και τα μέσα Νοέμβρη πήραν μέρος στο Mediterranean Equestrian Tour στην Valencia της Ισπανίας με πολλές διακρίσεις.

Τρεις πρωτιές και δύο τρίτες θέσεις για την Πρωταθλήτρια Ενηλίκων 2017, Ιόλη Μυτιληναίου. Τις πρωτιές τις πέτυχε σε κατηγορίες νέων ίππων ύψους 1.15μ. και 1.25μ. με τον Glen Moray και τον La Capitol, ενώ τις τρίτες θέσεις τις πέτυχε σε κατηγορίες ύψους 1.40μ. και 1.45μ. αντίστοιχα με τον Broadway και τον Mon Ame II.

Αντίστοιχα η μητέρα της, Hannah, πέτυχε 6 πρωτιές και μία 3η θέση. Τρεις πρώτες θέσεις με τον Laverin de Saar σε αγωνίσματα ύψους 1.40μ. και 1.30μ. και άλλες τρεις πρώτες θέσεις σε αγωνίσματα νέων ίππων ύψους 1.15μ. με τον Catwoman PL. Την 3η θέση την πήρε επίσης με τον Laverin de Saar σε κατηγορία ύψους 1.40μ.

O Άγγελος Τουλούπης συμμετείχε με επιτυχία στα μέσα του Νοέμβρη σε διεθνή αγώνα στο Damme-Neuenwalde της Γερμανίας πετυχαίνοντας μία 2η και μία 3η θέση. Και τις δύο θέσεις με την Luna σε αγωνίσματα ύψους 1.35μ. και 1.30μ.