ΑθλητικάΧαλκιδική

Σκέψεις για συμμετοχή ερασιτεχνικών ομάδων στο κύπελλο Ελλάδας

Η ΕΠΟ σκέφτεται να ξανά βάλει ερασιτεχνικές ομάδες στο κύπελλο Ελλάδας

Η ΕΠΟ σκέφτεται να δώσει τη δυνατότητα σε ερασιτεχνικές ομάδες να συμμετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με τη Live Sport.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ομοσπονδίας επεξεργάζεται το θέμα με στόχο την αναβάθμιση του θεσμού και τη δυνατότητα διάκρισης μέσω αυτού και μικρότερων σωματείων, όπως συμβαίνει σε χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία ή η Ισπανία.

Η πρώτη εικόνα σχετικά με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών ομάδων στο κύπελλο Ελλάδας έχει να κάνει με τη συμμετοχή των 53 κυπελλούχων των κατά τόπων ενώσεων σε αγώνες μεταξύ τους μέχρι να μείνουν 16 και στη συνέχεια αυτές θα κληρωθούν με ομάδες της Football League σε νοκ άουτ αγώνες με πλεονέκτημα έδρας. Έπειτα με πρόκριση θα μπαίνουν σε νέο γύρο του θεσμού με «32» ομάδες και με αυτές της Super League.

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close