Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την παρουσίαση του βιβλίου της Μάρθας Πατλάκουτζα «ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ» εχθές 23 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος των βιβλιοπαρουσιάσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου που ξεκίνησαν στις 19 Οκτωβρίου 2017.


Την καταξιωμένη και πολυγραφότατη συγγραφέα παρουσίασαν, η Αθανασία Τσιατσιάνα, εκπαιδευτικός και ο βιβλιοθηκονόμος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου, Νικόλαος Πιτσιόρλας ενώ ακολούθησε συζήτηση του κοινού με την συγγραφέα, που υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της.
«Πραγματικά χαίρομαι γιατί η αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για ακόμη μία φορά είναι γεμάτη κι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας προς το βιβλίο.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουμε τη στήριξη ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο και αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και το επόμενο χρονικό διάστημα τις βιβλιοπαρουσιάσεις.» τόνισε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου.
Η επόμενη εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στις 02/12/2017, στις 19:00. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο « Ποιος αξίζει να είναι βασιλιάς » της Βούλα Παπατσιφλικιώτη από τις εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ.