ΜακεδονίαΧαλκιδική

Καιρός: Άστατος και νεφελώδης θα είναι το Σάββατο

ο καιρός θα είναι βροχερός, νεφελώδης, με μέτριους άνεμους σε όλη τη Χαλκιδικής για σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς...

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Για σήμερα Σάββατο στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής περιμένουμε  βροχοπτώσεις , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την συνέχεια των βροχοπτώσεων με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Έντονα νεφελώδης θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους και Νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ τις απογευματινές ώρες.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν  , με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Για σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη , θα έχουμε υψηλά ποσοστά υγρασίας έως 87 %  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Ανατολικούς και δυτικούς ανέμους τις απογευματινές ώρες έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές θα έχουμε έναν αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

 

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close