ΑθλητικάΧαλκιδική

Πρεμιέρα στο τουρνουά μικρών ηλικιών (pics)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του τουρνουά για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου στη Χαλκιδική

Σε γήπεδα του νομού και πιο συγκεκριμένα σε αυτά των Σταγείρων, της Αθύτου και της Νικήτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του τουρνουά στη Χαλκιδική.

Με ευθύνη των ομώνυμων ομάδων διεξήχθη το τουρνουά που αναμένεται ακόμη καλύτερο στη συνέχεια καθώς θα μπορούσε να πει κανείς πως η πρώτη μέρα ήταν «προσαρμογής».

Αν και το σημαντικότερο είναι το παιχνίδι και όχι το αποτέλεσμα κυρίως σε αυτές τις ηλικίες, παρακάτω είναι τα σκορ των σημερινών αγώνων.

Κάτι καινούργιο από την ΕΠΣΧ

Η ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Χαλκιδικής ξεκίνησε αυτή τη προσπάθεια με στόχο να προσελκύσει περισσότερα παιδιά και να τα κάνει να… κατέβουν στο γήπεδο για χάρη του ποδοσφαίρου.

Αποτελέσματα:

ΠΑΙΔΩΝ/ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ – ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 3-7

ΤΖΟΥΝΙΟΡ//ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ – ΕΡΜΗΣ Ν ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ 1-10
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ – ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2 – 10
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΕΡΜΗΣ Ν ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ 6 – 2

ΒΑΜΒΙΝΙ

ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΕΡΜΗΣ Ν ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ 1 – 4

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close