Η Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα είδη που είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».

Τα είδη παρέδωσε, συμβολικά, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο

Η Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε  στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα είδη πρώτης ανάγκης, που είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων – εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».

Τα είδη παρέδωσε συμβολικά ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου.

Πρόκειται για πάνω από (8.800) είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού, χαρτικά και είδη προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, που προσφέρθηκαν από αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αττική.

Τον κ. Αρχηγό συνόδευαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.