ΜακεδονίαΧαλκιδική

Για σήμερα ο καιρός στη Χαλκιδική θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου...

Ο καιρός στις παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής…

Για σήμερα Τρίτη, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 7 βαθμούς Κελσίου και ανέμους που θα πνέουν ισχυροί Δυτικοί από 4 έως 5 Μποφόρ . Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και και ανέμους που θα πνέουν ισχυροί Δυτικοί από 4 έως 5 Μποφόρ .

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Για σήμερα Τρίτη, αίθριος με αραιές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική.με μείωση της θερμοκρασίας στους 2 βαθμούς Κελσίου και ανέμους που θα πνέουν ισχυροί βόρειο -Δυτικοί από 5 έως 7 Μποφόρ . Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου και μέτριους  βορειοδυτικούς ανέμους από 4 έως 5 .Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Πηγή: EMY-METEO

 

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close