Το πρόγραμμα και τους στόχους του Συνδυασμού “Επιχειρούμε Μαζί”, ανέπτυξε ο Επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ.Γιάννης Κουφίδης το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στον Πολύγυρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Στο ανοιχτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικών και παραγωγικών φορέων καθώς και επαγγελματίες του νομού.

Θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι, την επομένη των εκλογών, ο συνδυασμός είναι έτοιμος να πορευτεί με συγκεκριμένο Σχέδιο, προϊόν μιας δυναμικής διαβούλευσης με τον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκιδικής, ανέφερε τους τρεις βασικούς πυλώνες του προγράμματος αναλύοντας τους άξονες και τις δράσεις υλοποίησης.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κουφίδης ανέφερε “ προτεραιότητα μας είναι η εγκαθίδρυση της αμεσότητας ως χαρακτηριστικό του νέου τρόπου εξυπηρέτησης, επικοινωνίας και συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Επιδίωξη μας είναι το επιμελητήριο να λειτουργήσει ως δίκτυο Πληροφόρησης, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας για τα μέλη του και ως εργαλείο διεκδίκησης δικαιωμάτων, πόρων και λειτουργιών προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των 86 υποψηφίων του συνδυασμού.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο πρόεδρος ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης των ανθρώπων της αγοράς της Χαλκιδικής και χαρακτηριστικά τόνισε:

– Δεν είναι ώρα για Πειραματισμούς. Ήρθε η ώρα να γεννηθεί κάτι καινούργιο μέσα από γνώση και εμπειρία.

– Η συμμετοχή και η ψήφος αποτελεί εγγύηση για τους αγώνες της επόμενης μέρας. Οι συγκυρίες μας θέλουν όλους μαζί !