ΜακεδονίαΧαλκιδική

Αίθριος καιρός με σποραδικές νεφώσεις…σήμερα για την Χαλκιδική…

Αίθριος θα είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις  για σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Ο καιρός τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα Τετάρτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη , περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Για αύριο Πέμπτη , προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη , προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

 

Tags

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close