Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου, η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με πρόεδρό του τον κο Γκιλή Γεώργιο .
Ο κος Γκιλής, παρουσίασε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τον απολογισμό της διοίκησής του κατά τη διάρκεια της θητείας του .

Ο απερχόμενος πρόεδρος, στον απολογισμό των δράσεών του, που συνοδεύονταν και από οπτικό υλικό, χαρακτηριστικά επισήμανε :
« Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής έχει αποδείξει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των μελών του.
Μέσα από επίπονη προσπάθεια και πολλή δουλειά, κατάφερε να βγάλει το Επιμελητήριο από την αφάνεια και την απραξία. Πέτυχε να το κρατήσει όρθιο, να του δώσει υπόσταση, φωνή και ρόλο. Το κατάστησε οικονομικά εύρωστο και πέτυχε να αποτελεί αναγνωρίσιμο κομμάτι της κοινωνίας της Χαλκιδικής.
Προάσπισε την Χαλκιδικιώτικη επιχειρηματικότητα και φάνηκε αντάξια των δυσκολιών αλλά και των ευκαιριών της εποχής. Λειτούργησε με συνέπεια και ευθύνη με σκοπό την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι το Επιμελητήριο Χαλκιδικής είναι παρόν σε όλες τις συναντήσεις και διαβουλεύσεις, όχι μόνο στο νομό μας, αλλά σε όλη την Ελλάδα, με θέσεις και προτάσεις και συνεχείς παρεμβάσεις.
Υιοθέτησε για το λόγο αυτό μια νέα αντίληψη και φιλοσοφία για την επιχειρηματικότητα, με σκοπό τη διάνοιξη νέων επιχειρηματικών οριζόντων για τα μέλη του, με συνιστώσες την εξωστρέφεια και την ανάληψη από μέρους του συνεχών δράσεων που απέβλεπαν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας του Χαλκιδικιώτη επιχειρηματία.
Πιστεύω ότι φέραμε σε πέρας το έργο που μας ανατέθηκε από τους Χαλκιδικιώτες επιχειρηματίες και έχουμε κερδίσει την εκτίμηση και την αξιοπιστία του.»

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμησή του και να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικό του Επιμελητηρίου, που με την άψογη συνεργασία τους κατάφεραν να επιτελέσουν ένα σημαντικό έργο κατά την τελευταία πενταετία της θητείας του.
Αναγνώρισε επιπλέον ότι μπορεί να έγιναν λάθη ή παραλείψεις κατά τη διοίκησή του, αλλά όπως τόνισε, είναι κάτι που τώρα δεν αλλάζει.

Απευθυνόμενος στη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Δεκεμβρίου, της ευχήθηκε καλή δύναμη για να μπορέσει να παλέψει σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και να είναι ενωμένη για το καλό της επιχειρηματικότητας και του τόπου μας.

Με το τέλος της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, ο κος Γκιλής απένειμε σε όλα τα μέλη του συμβουλίου, αναμνηστική πλακέτα, για την πολύτιμη προσφορά τους στον Επιμελητηριακό θεσμό, καθώς τίμησαν με την εκπροσώπησή τους τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο της Χαλκιδικής.