Ο Τζάγιας Δημήτρης είναι υποψήφιος με το Συνδυασμό «Επιχειρούμε Μαζί» του υποψήφιου Πρόεδρου Γιάννη Κουφίδη στο Εμπορικό Τμήμα για τις Επιμελητηριακές εκλογές της Χαλκιδικής.


Είναι μόνιμος κάτοικος Πολυγύρου Χαλκιδικής, γεννήθηκε το 1963 και είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΤΕΙ Λάρισας, με μετεκπαίδευση σε Marketing&Management.


Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για διάστημα είκοσι και πλέον ετών σε Διευθυντικές θέσεις Ανωνύμων Εταιριών στη Θεσσαλονίκη.
Την τελευταία επταετία είναι ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου και ταχυδρομικού πρακτορείου στη Παλαιόχωρα Χαλκιδικής. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Τριανταφύλλου και πατέρας δύο παιδιών.


Ο Τζάγιας Δημήτρης μετέχει στις Επιμελητηριακές Εκλογές και στον συνδυασμό του υποψήφιου Προέδρου Γιάννη Κουφίδη, πιστεύοντας ότι στις μέρες μας δεν είναι ώρα για Πειραματισμούς, γι΄ αυτό “Επιχειρούμε Μαζί”, γιατί θεωρεί ότι ο ρόλος του Επιμελητηρίου παραμένει σημαντικός τόσο για το ξεπέρασμα της κρίσης όσο και για την προετοιμασία της επόμενης μέρας, η οποία πρέπει να βρει τις επιχειρήσεις μας ενεργές και δραστήριες, με κυρίαρχα στοιχεία τους την βιωσιμότητα, την εξωστρέφεια και την καινοτομία.