Ο Γιάννης Κουφίδης κάνοντας τον απολογισμό της εκδήλωσης, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι άνθρωποι του συνδυασμού “Eπιχειρούμε Μαζί” που το σχεδίασαν και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για να το υλοποιήσουν, σχολίασε για άλλη μια φορά ότι..

«…θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να πείσουμε τους ανθρώπους της αγοράς ότι υπάρχει λύση. Είναι εμφανής η αναγκαιότητα της συστράτευσης και της συσπείρωσης όλων των επιχειρηματιών γύρω από μια ενωτική προσπάθεια. Τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας απαιτούν ένα ενιαίο βηματισμό από όλους μας. Οι συγκυρίες μας θέλουν όλους μαζί!»

Ο κ.Κουφίδης συνεχίζει καθημερινά και με αμείωτη ένταση τον κύκλο επαφών και επισκέψεων με τον επιχειρηματικό κόσμο και τους ελεύθερους επαγγελματίες του νομού Χαλκιδικής, συζητώντας μαζί τους, το Πρόγραμμα του συνδυασμού και το Σχέδιο για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν την επόμενη μέρα για την αναβάθμιση της συνεργασίας των τοπικών επιχειρήσεων με το επιμελητήριο, τονίζοντας τα οφέλη μέσα από τη βελτίωση της ανταγωνιστικής τους θέσης και τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Έτσι, ο κ.Γιάννης Κουφίδης πιστός στις θέσεις του συνδυασμού “Eπιχειρούμε Μαζί” τονίζει χαρακτηριστικά ότι..

«…η αναστροφή του κλίματος στην αγορά μπορεί να γίνει πραγματικότητα, όχι με ηττοπάθεια και αδράνεια αλλά με πνεύμα αλληλεγγύης και με την ενεργό δράση…»

..και καλεί τους συναδέλφους – μέλη του Επιμελητηρίου σε μια ευρεία συμμετοχή στις εκλογές που θα διεξαχθούν 1,2 και 3 του Δεκέμβρη.

“…Η συμμετοχή και η ψήφος αποτελεί εγγύηση για τους αγώνες της επόμενης μέρας…”