Με μεγάλη προσέλευση κόσμου άνοιξαν οι κάλπες για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και η αρχή έγινε από την Ιερισσό όπου ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής ψηφίζει στην αίθουσα του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα και όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από  τη μεγάλη η προσέλευση κόσμου που ίσως και να ξεπερνά σε μαζικότητα κάθε άλλη φορά.

Ειδικότερα από σήμερα (Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου) στις κάλπες προσέρχεται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, ο επιχειρηματικός κόσμος της Χαλκιδικής για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο του νομού.
Το Σάββατο, 2 του μηνός, οι κάλπες θα βρίσκονται στο Κλειστό Θέατρο των Νέων Μουδανιών και η ψηφοφορία θα διαρκέσει τις ίδιες ώρες.


Τέλος, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί και θα κλείσει στον Πολύγυρο, στο χώρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, επίσης από τις 09.00 έως τις 19.00.

Την ικανοποίησή του δήλωσε στην “Πολιτική Χαλκιδική” και στην Σουζανα Καζακα, για την εκλογική διαδικασία αλλά και για την προσέλευση του επιχειρηματικού κόσμου, ο Γιάννης Κουφίδης υποψήφιος Πρόεδρος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με τον συνδυασμό “Επιχειρούμε Μαζί”.

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 1η και τη Δευτέρα 4 του μήνα.
Οι υποψηφιότητες
Στην εκλογική Διαδικασία για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής βρίσκονται τρεις συνδυασμοί…
Συγκεκριμένα οι τρεις συνδυασμοί είναι:
Συνδυασμός: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΕΟΧ)

Επικεφαλής: ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Συνδυασμός: ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
Επικεφαλής: ΚΟΥΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Συνδυασμός: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Επικεφαλής: ΡΟΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Οι τρεις συνδυασμοί σχηματίζονται από υποψηφίους συμβούλους στα Τμήματα:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ

ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ