ΜακεδονίαΧαλκιδική

Nεφελώδης με αραιές βροχοπτώσεις…σήμερα ο καιρός στην Χαλκιδική…

Αίθριος με παροδικές νεφώσεις για σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Για σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

καλός καιρός με αραιή συννεφιά, προβλέπεται για αύριο Κυριακή 3/12, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Για σήμερα Κυριακή , προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ

Πηγή: EMY-METEO

Tags

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close