Δήμος ΠολυγύρουΠολιτισμός

Πολύγυρος…«Ποιος αξίζει να γίνει βασιλιάς;»

παρουσίαση της ιστορίας του παραμυθιού της Βούλας Παπατσιφλικιώτη «Ποιος αξίζει να είναι βασιλιάς;»...Η συγγραφέας μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαρούμενη και γιορτινή συνομίλησε με τα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της...

Με ενθουσιασμό συμμετείχαν τα παιδιά στη διαδραστική παρουσίαση της ιστορίας του παραμυθιού της Βούλας Παπατσιφλικιώτη «Ποιος αξίζει να είναι βασιλιάς;» από τις εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.


Η συγγραφέας μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαρούμενη και γιορτινή συνομίλησε με τα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της. Για το βιβλίο μίλησε ακόμα ο Αχιλλέας Τριαντόγλου, εκδότης/συγγραφέας.
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσίασης βιβλίων και συγγραφέων που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.


Η αυλαία στις βιβλιοπαρουσιάσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου της θεματικής ενότητας «Ιστορικό μυθιστόρημα » πέφτει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με το βιβλίο «Λίγες και μία νύχτες» του συγγραφέα, Ισίδωρου Ζουργού από τις Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.
Όπως τόνισε η Πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, η προσπάθεια του Νομικού Προσώπου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στην κοινωνία του Πολυγύρου και θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα με την θεματική ενότητα «Μυθιστόρημα- Διήγημα».

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close