ΕλλάδαΧαλκιδική

Nεφελώδης …σήμερα ο καιρός στην Χαλκιδική…

Αίθριος θα είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις για σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

 

Για σήμερα Τρίτη, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

 

Για σήμερα Τρίτη, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 1 έως 4 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 1 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

 

Για σήμερα Τρίτη , περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close