Αίθριος καιρός…με ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Αίθριος με ηλιοφάνεια θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν ασθενείς βορειοδυτικοί  έως 3 Μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι  δεν περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού,εκτός από μερικές νεφώσεις κατά περιοχή  με το θερμόμετρο να φτάνει τους 3 βαθμούς Κελσίου και σταδιακή ελάττωση των ανέμων, από Βορειοδυτική και δυτική διεύθυνση έντασης μέχρι 2 μποφόρ η οποία θα καταλήξει σε άπνοια.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός με λιακάδα και στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως και ισχυρούς βόρειο και δυτικούς ανέμους έντασης έως και 5 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει -το κατώτερο- τους -1 βαθμούς Κελσίου και σταδιακή εξασθένιση των ανέμων .

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος με λιακάδα θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους βόρειους, Δυτικούς οι οποίοι θα πνέουν από πλήρη 3 μποφόρ το απόγευμα .

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες δεν περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την θερμοκρασία στους 9  βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  φώτο αρχείου

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»