Ο Άρης κοίταξε στα μάτια τον Ηρακλή και έδειξε ακόμη μια φορά πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με τον πιο ονειρεμένο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα της Χαλκιδικής καθώς μόλις στο 4′ ο Κωτάκης άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά παγώνοντας το Καυταντζόγλειο. Ο γηραιός αντέδρασε άμεσα και στο 12′ ο Ρόβας έφερε το ματς στα ίσια. Το παιχνίδι γύρισε μπούμερανγκ για τον Άρη καθώς στο 30′ έμεινε με 10 παίκτες με τον τερματοφύλακα Παλαβράκη να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός περιοχής. Πριν προλάβουν οι παίκτες του Μπίλη να συνέλθουν από την αποβολή δέχθηκαν και την ανατροπή από τον Πτηνόπουλο στο 35′ με κοντινό πλασέ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυναμικά για την ομάδα της Χαλκιδικής. Ο Τσιντογιάννης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 63′ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά αστόχησε σε κενή εστία. Τα δεδομένα έγιναν δυσκολότερα στη συνέχεια διότι στο 67′ ο Άρης έμεινε με 9 παίκτες εξαιτίας δεύτερης κίτρινης-κόκκινης του Καρλόπουλου. Στο 72′ ο Ρόβας έγραψε το τελικό 3-1 ευστοχώντας σε τετ α τετ με τον Χατζημηνά.

Παραμένει στην κορυφή ο Άρης Παλαιοχωρίου

Αν και πάλεψε ο Άρης στάθηκε άτυχος και αναγκάστηκε να παλέψει μέχρι και με 9 παίκτες κόντρα στον Ηρακλή στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής – είχε αναβληθεί. Ωστόσο, το Παλαιοχώρι παραμένει στην πρώτη θέση παρά την ήττα, με τον Ηρακλή να μικραίνει τη διαφορά στο -2 από την κορυφή.

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής : Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (88′ Κρυστάλλης), Ρόβας (76′ Μούδιος), Αθανασίου Π. (89′ Ανδρεάκος), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (57′ Σαβελίδης)

Άρης Παλαιοχωρίου : Παλαβράκης, Τσιντογιάννης (68′ Προβατίδης), Κουκουρώνας, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης (32′ Χατζημηνάς), Κουκουλέκης, Σιμόνι (74′ Γκιάτας), Καρλόπουλος, Σαμπιασβίλι (34′ Τσότρας)