ΜακεδονίαΧαλκιδική

Αίθριος και με λιακάδες καιρός…με ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή…

σύμφωνα με τα δεδομένα των μετεωρολόγων ο καιρός θα είναι κάλος με ηλιοφάνεια και  ήπιες για την εποχή θερμοκρασίες...

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Αίθριος με ηλιοφάνεια θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν ασθενείς βορειοανατολικοί έως 2 Μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι δεν περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού,εκτός από μερικές νεφώσεις κατά περιοχή με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και σταδιακή ελάττωση των ανέμων, από Βόρειο και ανατολική διεύθυνση έντασης μέχρι 2 μποφόρ η οποία μπορεί να καταλήξει σε άπνοια.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Αίθριος θα είναι ο καιρός με λιακάδα και στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειο και ανατολικούς ανέμους έντασης έως και 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει -το κατώτερο- τους -1 βαθμούς Κελσίου και σταθερή εξασθένιση των ανέμων .

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αίθριος και καθαρός με λιακάδα θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους βόρειους, Δυτικούς οι οποίοι θα πνέουν έως 3 μποφόρ το απόγευμα .

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες δεν περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

φώτο αρχείου

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close