ΜακεδονίαΧαλκιδική

Χαλκιδική …Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

σύμφωνα με τα δεδομένα των μετεωρολόγων o καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι κάλος με ηλιοφάνεια σποραδικές νεφώσεις και ήπιες για την εποχή θερμοκρασίες...

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 10, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 10, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

φώτο αρχείου

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close