ΜακεδονίαΧαλκιδική

Καιρός…Κυριακή με Λιακάδες και φυσιολογικές θερμοκρασίες

σύμφωνα με τα δεδομένα των μετεωρολόγων o καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι κάλος με ηλιοφάνεια σποραδικές νεφώσεις και ήπιες για την εποχή θερμοκρασίες...

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

 

Για σήμερα Κυριακή, στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

 

Στην Ορεινή Χαλκιδική για σήμερα Κυριακή , περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

 

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη για σήμερα  Κυριακή , θα είναι αίθριος με   ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

φώτο αρχείου

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close