ΑθλητικάΧαλκιδική

ΕΠΣΧ: Διακοπή πρωταθλημάτων για τις γιορτές

Τελευταία παιχνίδια για το έτος τα προγραμματισμένα (16-17/12)

Η ΕΠΣΧ ανακοίνωσε πως κατά τη περίοδο των εορτών θα υπάρχει διακοπή των αγώνων βάζοντας τέλος στα σενάρια για διεξαγωγή αυτών εντός των εορτών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι, τα πρωταθλήματα Α΄, Β΄και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας διακόπτονται για τις ημέρες των εορτών μετά την τέλεση και των τελευταίων προγραμματισμένων αγώνων της 16ης και 17ης Δεκεμβρίου 2017 και θα επαναρχίσουν με το νέο έτος, στις 6 – 7 η Α΄ και η Β΄ ερασιτεχνική και στις 13 – 14 Ιανουαρίου 2018 η Γ΄ ερασιτεχνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων για το νέο έτος θα ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close