football

Με το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στις δυο ομάδες πήρε εκ νέου νέα τροπή η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας.

Αμφότερες είναι από τις ”δυνατές” ομάδες της καηγορίας και απέδειξαν εντός του αγωνιστικού χώρου πως δικαίως βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του πίνακα – η Τρίγλια πρώτη, το Στρατώνι πέμπτο.

Μπορεί το ματς να μην είχε τις πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το ισόπαλο αποτέλεσμα θα μπορούσε να πει κανεις πως ευνοεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα το Στρατώνι αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος με 10 παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ο Καραχαλίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σπάσιτς στο 34′ ενώ την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Σαρβανίδης από μαρκάρισμα του Μετάι. Στην επανάληψη το Στρατώνι μπήκε δυνατά χωρίς να σκέφτεται το αριθμητικό μειονέκτημα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 49′ με τον Κοσμίδη.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές αλλά όπως αποδεικνύεται από το τελικό σκορ δεν ήταν ικανές για να έρθει το τρίτο τέρμα της αναμέτρησης, δίνοντας έτσι από ένα βαθμό στις δυο ομάδες.

Διαιτητές: Δραγάτης, Γραβένης, Πασσαλή

Συνθέσεις:

ΠΟ Τρίγλιας: (Κώστας Γαλτσίδης): Καραίτης, Πίνε (82′ Μπαλικτσής), Σγουρής, Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Μπακαρόπουλος, Σαρβανίδης, Μέτσι, Σπάσιτς, Καραδήμος.

Μ.Κ. Στρατωνίου (Γιώργος Κεφαλάς): Ράπτης, Μεμά, Μετάι (87′ λ.τρ Dashi), Παπαζογλου, Παπαζούδης, Συρόπουλος, Πανυτσίδης (82′ Αγγ.Παπαδόπουλος), Αμβρ.Παπαδόπουλος, Καραχαλίδης, Κοσμίδης, Τσομπανίδης.