«Πολλές οι συναισθηματικές αλλαγές στο ματς»

  Ο ποδοσφαιριστής της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά, Γιώργος Βραχνός, μιλάει για το εκπληκτικό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων και δηλώνει στο Ράδιο Χαλκιδικής 98,8 ευλογημένος που το έζησε από το γήπεδο.

  Αναλυτικά, όσα είπε ο παίκτης του Μαρμαρά:

  Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμη περισσότερο όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0 στο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα ήμασταν πιεσμένοι αλλά είπαμε να βγούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Νωρίς στο δεύτερο μέρος μειώσαμε σε 3-2 και μετά σιγά σιγά πήρε άλλη τροπή η αναμέτρηση. Στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι καταφέραμε να κάνουμε το 4-5. Ήταν ένα από τα κορυφαία ματς και με πολλές συναισθηματικές αλλαγές».

  Για την Προποντίδα Ν. Μαρμαρά: «Ξεκινήσαμε με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα αλλάζουν και η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στο δεύτερο γύρο».

  Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας: «Η Α’ κατηγορία έχει πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Έχει την οικονομική άνεση και μπορούν να συγκριθούν εύκολα με ομάδες της Γ’ Εθνικής.

  Για το ματς με τη Φώκαια: «Ξέρουμε πως ο Ηρακλής θα τα δώσει όλα καθώς χρειάζεται τους βαθμούς. Ωστόσο, εμείς έχουμε μοναδικό στόχο τη νίκη».