Στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και σε λίγες ημέρες οδεύουμε για την πρεμιέρα του δεύτερου. Συνεπώς, ο απολογισμός για τον Άρη μπορεί να γίνει μετά και το χθεσινό ρεπό που σήμανε και το φινάλε του πρώτου γύρου.

Αν κάποιος έλεγε στους κιτρινόμαυρους πως με το τέλος του πρώτου γύρου θα ήταν σχεδόν ισόβαθμοι με τον Ηρακλή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ίσως και ο πιο πιστός οπαδός του Άρη να μην το πίστευε.

Λίγες ημέρες νωρίτερα το Παλαιοχώρι κατοικούσε στο ρετιρέ της βαθμολογίας ως μόνο πρώτο στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μπορεί να υποχώρησε στα τελευταία παιχνίδια από την κορυφή στη δεύτερη θέση δεν παύει όμως ο πρώτος γύρος να είναι εξαιρετικός και ίσως να έφερε κάτι παραπάνω από τις προσδοκίες του συλλόγου για το πρώτο μισό.

Προφανώς και τα εύσημα πάνε σε όλο το team από τη διοίκηση μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες που εκπροσωπούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Χαλκιδική στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι αριθμοί στο πρώτο μισό για τον Άρη Παλαιοχωρίου

Ο Άρης ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 29 βαθμούς, στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό από την κορυφή που βρίσκεται ο Ηρακλής και στο +4 από την 3η θέση που είναι ο Μακεδονικός. Οι κιτρινόμαυροι έχουν 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με 24 τέρματα υπέρ και 11 παθητικό.

Ένα ακόμη σημαντικό στατιστικό που πρέπει να αναφερθεί για τον Άρη Παλαιοχωρίου είναι πως σε 7 παιχνίδια εντός έδρας έχει το απόλυτο νικών δεχόμενος μόνο τρία τέρματα ενώ πέτυχε 18 γκολ. Γίνεται αντιληπτό πως από τα 24 τέρματα των κιτρινόμαυρων συνολικά, τα 18 ήρθαν στο ”σπίτι” τους.

Πρόσημο… θετικότατο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του Άρη θέλουν ανάλογη ή και καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο.