ΜακεδονίαΧαλκιδική

Λιακάδα και καλός καιρός…για σήμερα Παρασκευή…

Για σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, προβλέπεται αίθριος και ηλιόλουστος καιρός

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Για σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, προβλέπεται αίθριος και ηλιόλουστος καιρός , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς  δυτικούς και Νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Νότια  διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Για σήμερα Παρασκευή , στην Ορεινή Χαλκιδική προβλέπεται αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς  βορειοδυτικούς ανέμους τις πρωινές ώρες  ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 6 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από Νοτιοανατολική  διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τη στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

φώτο αρχείου

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»

Σχετικά άρθρα

Back to top button