Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών “ΠΛΕΥΣΗ” σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας (ΟΠΑ) διοργανώνει στο δημοτικό θέατρο Νέων Μουδανιών στη μνήμη της καθηγήτριας πιάνου Γεωργία Δαμούζη στις 12 και 13 Απριλίου 2018 τον Πρώτο Διαγωνισμό Πιάνου “Γεωργία Δαμούζη”.

Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και την International Cultural Federation 21st century(ICF). Διεξάγεται με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου Γεωργίας Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο διεθνούςφήμης σολίστας Βαλέριαν Σιουκασβίλι.
Διευθυντής οργανωτικής επιτροπής : Αθανάσιος Παπαγεωργίου.
Καλλιτεχνική διευθύντρια: Ζιζή Νασκιντασβίλι.

Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι, τα παιδιά ηλικίας από έξι μέχρι 17 ετών, να δείξουν τα ταλέντα τους μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή. Οι σπουδές στο πιάνο είναι μακροχρόνιες και ένας διαγωνισμός δίνει κίνητρο στους μαθητές να μην σταματούν τις προσπάθειες και να αγωνίζονται για το καλύτερο.

Οι κατηγορίες που συμμετέχουν είναι: Junior μέχρι 7 ετών, Α κατηγορία 8 και 9 ετών, Β κατηγορία 10-12 ετών, Γ κατηγορία 13-15 ετών, Δ κατηγορία 16 και 17 ετών. Θα δοθούν βραβεία και έπαινοι. Θα υπάρξουν ειδικά βραβεία από τον κο. Σιουκασβίλι και την ICF.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο Νέων Μουδανιών.