Τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ενόψει των εορτών αλλά και του φινάλε του πρώτου γύρου. Όλες οι αναμετρήσεις της Α’ κατηγορίας είναι σήμερα, Σάββατο (16/12) με δυο από αυτές να κλέβουν τις περισσότερες εντυπώσεις.

  1. Όλυνθος Ολύνθου – Άρης Κασσανδρείας 2005 

Αμφότερες έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση με 34 βαθμούς ενώ στην αντίπερα όχθη ο Άρης έχει 31 πόντους και βρίσκεται μια θέση παρακάτω. Συνεπώς, πρόκειται για το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.

2. Τορωναίος Αφύτου – ΠΟ Τρίγλιας 

Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι αυτή την αγωνιστική για την Α’ κατηγορία. Η Άφυτος πάντα δυνατή μέσα στην έδρας της υποδέχεται την Τρίγλια στον απόηχο της παραίτησης του τεχνικού της Κώστα Γαλτσίδη. Αμφίρροπο ματς, ενώ πριν λίγο καιρό οι δυο τους μονομάχησαν για το θεσμό του κυπέλλου με την Τρίγλια να παίρνει τη νίκη-πρόκριση στο φινάλε της δεύτερης παράτασης με σκορ 2-1. Επίσης ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες καθώς για διαφορετικούς λόγους επιζητούν το τρίποντο.