Στο ένα από τα δυο χθεσινά ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας του Νοτίου ομίλου, το άλλο ήταν Γαλάτιστα-Χανιώτη (1-1), Κύπρος και Θύελλα μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

 

Αμφότερες ήθελαν το τρίποντο στη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο αρκέστηκαν στην ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα (σ.σ Η Κρήνη παίζει και κύπελλο με το Παλαιοχώρι την Τετάρτη (20/12) στις 14:30).

 

Τα περισσότερα του αγώνα διαδραματίστηκαν στο δεύτερο μέρος όταν και οι δυο μονομάχοι πέτυχαν τα δυο τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση. Αρχικά, στο 46΄ με το ”καλημέρα” στην επανάληψη ο Νεοχωρίτης έκανε το 0-1 και να βάλει σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Από την άλλη, το Διονυσίου προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει κοντά στην ισοφάριση την οποία και πέτυχε στο 78′ με τον Ρέντζι. Λίγο πριν το φινάλε του ματς η Κρήνη είχε την ευκαιρία να αποδράσει με το διπλό από την έδρα του Διονυσίου αλλά ο Ραφαέλας από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το ισόπαλο 1-1 έμεινε ως το τέλος και θα μπορούσε να πει κανείς πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σχετικά με όλη την εικόνα του αγώνα.

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό Διονυσίου και Κρήνη

Αμφότερες πήραν από ένα βαθμό με τους φιλοξενούμενους να μένουν στην κορυφή και να φτάνουν τους 34 πόντους, ενώ από την άλλη το Διονυσίου είναι στην 5η θέση με 23 βαθμούς.