Μουσική, ζωντάνια, κέφι, ρυθμός και πολλά παιδικά χαμόγελα ήταν οι πρωταγωνιστές των δράσεων που οργάνωσε την Πέμπτη 14 και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Πολυγύρου.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου την τιμητική του είχε στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου το breakdance. O «βασιλιάς» του breakdance, Βασίλης Ζλεντίδης, μίλησε στα παιδιά Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού με θέμα «Το breakdance είναι στους Ολυμπιακούς αγώνες» ενώ τα αγόρια αλλά και τολμηρά κορίτσια επιδόθηκαν στις πρώτες τους χορευτικές φιγούρες αποσπώντας το χειροκρότημα και τις επιδοκιμασίες των συμμαθητών τους.


Την ίδια μέρα όπως τα παιδιά επιδόθηκαν στην ζωγραφική, το κολάζ, το κόσμημα, συμμετείχαν σε εργαστήρι κατασκευών από πηλό και σε γιορτινές χειροτεχνίες υπό την καθοδήγηση μελών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής και του «Τεχνότοπου».


Τέλος τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 οι μεγαλύτεροι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης έπαιξαν με αλεύρι και ζυμάρι και έφτιαξαν με τα χεράκια τους χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτούς στο Τουριστικό Περίπτερο «Έξι Βρύσες» με τη βοήθεια σεφ και προσωπικού του ΙΕΚ, Millennium Education Centre.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και εγώ προσωπικά επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμμετείχατε στις δράσεις για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Πολυγύρου.

Σας ευχαριστώ που για δεύτερη συνεχή χρονιά αγκαλιάσατε με τόση αγάπη και ενθουσιασμό αυτή την εκδήλωση.

 

Η συμμετοχή σας και η υποστήριξη μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε όλοι μαζί για πράγματα που δίνουν χαρά στα παιδιά αυτές τις Άγιες ημέρες που έρχονται.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να καθιερώσουμε ως θεσμό πια αυτή την εκδήλωση» τόνισε η Πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου.
Από το Γραφείο Τύπου