ΑθλητικάΧαλκιδική

Στόχος… η κορυφή του “δέντρου” για τον Άρη Παλαιοχωρίου (pics)

Προπόνηση στα '"λευκά" για τους κιτρινόμαυρους

Ο Άρης βρίσκεται στην κορυφή του ”δέντρου”, δηλαδή την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στοχεύει να τερματίσει εκεί.

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνονται οι αρχηγοί της ομάδας, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, που τοποθετούν το αστέρι στη κορυφή του δέντρου και τα σχόλια που συνόδεψαν την ανάρτηση της φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τα εξής: «Οι αρχηγοί της ομάδας δείχνουν τον στόχο: στο ψηλότερο και φωτεινότερο σημείο! ΥΓ: δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά ! ΥΓ2: σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και ο Καινούριος Χρόνος να είναι ακόμη πιο πετυχημένος από τους προηγούμενους».

Προπόνηση στα “λευκά” για τους κιτρινόμαυρους!

Ο Άρης έκανε προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς εκτός από το πολικό ψύχος που επικρατούσε το γήπεδο του Παλαιοχωρίου είχε ντυθεί στα ”λευκά”. Οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη βγήκαν στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησαν τη προπόνηση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close