ΑθλητικάΧαλκιδική

ΣΟΚ: Έστειλαν σφαίρα στον Βαγγέλη Γραμμένο

Το παρακράτος του ελληνικού αθλητισμού έκανε την επανεμφάνισή του: Τρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα, εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο εξαιρετικά σκοτεινό συμβάν έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) και η υπόθεση ερευνάται ήδη από το Τμήμα Εκβιαστών και την Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έχουν κληθεί μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η σφαίρα βρισκόταν τοποθετημένη σε φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης τρισέλιδη επιστολή με τρομοκρατικό περιεχόμενο, και το περιεχόμενο της εξετάζεται από τις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βαρυσήμαντο αυτό περιστατικό συνέβη σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου επιχειρείται η επάνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ομαλότητα, ωστόσο κάποια «σκοτεινά κέντρα» εξακολουθούν να επιχειρούν να επιβάλλουν καθεστώς τρομοκρατίας.

Πηγή:  sdna.gr

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button