telikos xalkidikis

Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα ο ΠΟΜ Μουδανιών, επικράτησε του ΑΟΣ “Οι Σίθωνες” με 46-63 και κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων στο Μπάσκετ για 5η συνεχόμενη φορά.

Η ομάδα των Μουδανιών πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε σε κανένα σημείο  του αγώνα, κρατώντας πάντα μία διαφορά «ασφαλείας» από τον αντίπαλο της.

Ο αγώνας είχε πολύ πάθος με κλειστές άμυνες και δυνατές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν ότι δίκαια ήταν αυτές στον τελικό. Παρά το εύρος του τελικού αποτελέσματος η Νικήτη πάλεψε τον αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του και οι «ουδέτεροι» απόλαυσαν έναν πολύ όμορφο παιχνίδι.

telikos-mpasket-xalkidikis

 

telikos-efivon-jumpball

Στα ευχάριστα της ημέρας η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που γέμισε σχεδόν το κλειστό γυμναστήριο Σιθωνίας και υποστήριξε με ένταση την προσπάθεια των παιδιών στο γήπεδο.

MVP της αναμέτρησης ανακηρύχτηκε ο ο Νίκος Τορουνίδης του ΠΟΜ.

telikos-efivon-mvp

Οι ομάδες είχαν φτάσει στον τελικό του Final 4 αποκλείοντας την Καλλικράτεια και την Αρναία, στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Τα σκορ της πρώτης μέρας:

ΑΟΣ Σίθωνες – Κένταυροι Καλλικράτειας 77-45

ΠΟΜ – Αρναία 68-26

Η συνολική διοργάνωση από την ΕΚΑΣΧ και τον ΑΟΣ Σίθωνες ήταν άρτια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε καλό μπάσκετ, σε όμορφα γήπεδα στην Χαλκιδική.

telikos-efivon-xalkidikis

 


[the_ad id=”20008″]