ΑθλητικάΓενικά

Όλοι δίπλα στο μικρό Αλέξανδρο…

Ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός από την Κοζάνη, ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Α.Ε. Κοζάνης, διαγνώστηκε με μία μορφή καρκίνου (οστεοσάρκωμα στον μηρό). Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός από την Κοζάνη, ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Α.Ε. Κοζάνης, διαγνώστηκε με μία μορφή καρκίνου (οστεοσάρκωμα στον μηρό), που έχει προκαλέσει την αδυναμία του παιδιού να μετακινηθεί για να εξυπηρετήσει τις βασικές του ανάγκες.

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε η οικογένειά του καθώς κρίνεται αναγκαία η μετάβασή του, εντός του Ιανουαρίου, στην Αμερική και συγκεκριμένα στο ΜD ANDERSON στο Χιούστον.

Ο μικρός Αλέξανδρος ύστερα από 2 κύκλους χημειοθεραπειών, στις οποίες υποβλήθηκε, παραμένει στον ξενώνα Ελπίδα, όπου φιλοξενείται με την οικογένειά του.

Η οικογένειά του δεν διαθέτει τους ανάλογους πόρους για να ανταποκριθεί στην δαπάνη μετακίνησης και θεραπείας.

Ο αριθμός λογαριασμού του πατέρα του παιδιού είναι στο όνομα Μελισσινός Γενναίος, στην τράπεζα Eurobank (0026.3507.2002.00004202), IBAN:GR9802635070000200200004202 και το TO BIG για το εξωτερικό είναι ERBKGRAA.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button