ΑθλητικάΧαλκιδική

Μεταγραφές και για την Τρίγλια (pics)

Τρεις σημαντικές προσθήκες ανακοίνωσε ο ΠΟ Τρίγλιας

Ο ΠΟΤ ανακοίνωσε τρεις σημαντικές προσθήκες για το δεύτερο μισό της σεζόν με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό για την πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χαλκιδικής.

Οι ”μπλε” ανακοίνωσαν τρεις ποδοσφαιριστές που ακούνε στα ονόματα Θανάσης Μεγαλοοικονόμου, Θοδωρής Μαλαμής και Ηλίας Σταυρόπουλος.

Άπαντες πρόκειται για ηχηρές προσθήκες με την παράσταση να κλέβει η απόκτηση του Σταυρόπουλου που έχει αγωνιστεί στα επαγγελματικά σαλόνια με τον Άρη, ενώ και οι υπόλοιποι έχουν διαγράψει αξιοπρόσεκτες καριέρες.


Θανάσης Μεγαλοοικονόμου


Θεόδωρος Μαλαμής

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close